Magnetron, gemakkelijk, maar is ie gezondmakend?

27 Jaar geleden introduceerde mijn vriendin Marieke het fenomeen magnetron in mijn leven. Ik was zwaar onder de indruk, maar niet zozeer dat ik zelf ook een magnetron wilde hebben. Door de jaren heen hebben veel vrienden en familie een magnetron aangeschaft. En hoewel ik echt de voordelen van een magnetron zie, wil ik er geen hebben.

Broederlijke liefde

Op een dag was ik bij mijn broer op bezoek en zei hij me dat ze een nieuwe magnetron gekocht hadden. En of ik hun oude wilde?
“Nee, dank je.”
Enige tijd later kwam hij bij mij op bezoek. “Oh ja trouwens Nic, Ik heb de magnetron bij me.”
“Maar die wil ik helemaal niet.”
Maar grote broers hebben vaak hun eigen mening en hij installeerde de magnetron alsof ik niets gezegd had. Chris zijn vader leek het niet erg te vinden. Hij heeft hem zelfs af en toe gebruikt. Ik niet. Toen ik wegging bij Chris zijn vader, liet ik ook de magnetron achter.

Nieuw inzicht

Ik heb me wel altijd een beetje oubollig gevonden in mijn weigering magnetrons te gebruiken.
Tot vandaag.
Vandaag was ik aan het lezen in het boek ‘Water weet het antwoord’ door Masaru Emoto. Hij was een Japanse man die begon met het maken van foto’s van bevroren water kristallen. Hij ontdekte het verschil tussen kraan water en natuurlijk water. Kraan water is in veel landen, door het chloor dat erin zit, niet in staat om kristallen te vormen. Natuurlijk water, uit rivieren bijvoorbeeld, kan dat wel.
Vervolgens ontdekte hij de goede, harmonieuze invloed van klassieke muziek op water. Andere, recenter geschreven muziek kan ook harmonieuze kristallen creëren, maar heavy metal, schreeuwen en negatieve worden, brengen vervormde kristallen voort, soms lijken ze niet eens op kristallen.

Schokkend neven effect van de magnetron

En toen zag ik dit plaatje:

magnetron

invloed van de magnetron op de kwaliteit van het water.

In beide foto’s van de linker pagina, begonnen ze met goed zuiver water. In de bovenste foto plaatsten ze het water naast een mobiele telefoon. In de onderste foto plaatsten ze het water in een magnetron. In beide gevallen verloor het water zijn mooie kristal vorm. In beide gevallen kregen ze een foto die zeer vergelijkbaar was met de foto die ze kregen wanneer ze het water blootstelden aan het woord Satan.

Maar op de een of andere manier is het niet gewoon straling dat niet goed is. Het ligt ingewikkelder dan dat. Op de rechterpagina zie je water dat naast een televisie gezet is, terwijl er op de televisie een heilzaam programma te zien was. (geen idee wat voor programma dat was).

Interessant

Wat interessant is aan deze experimenten, deze foto’s, is dat wij mensen, bestaan uit ongeveer 70% water. Wat heilzaam is voor een glas water, is ook heilzaam voor ons als mens.
En de magnetron is dat dus duidelijk NIET.
Dus dat is weer een elektrisch apparaat dat we niet nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *